عنوان : برگزاری دوره آموزشی مدیریت آفات و بیماری‌های مهم چای برای محققان و كارشناسان پژوهشكده چای
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۶

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برگزاری دوره آموزشی مدیریت آفات و بیماری‌های مهم چای برای محققان و کارشناسان پژوهشکده چای

در روز سه‌شنبه مورخه  یازدهم اردیبهشت سال جاری دوره آموزشی مصوب کددار دفتر آموزش کارکنان سازمان با عنوان "مدیریت مبارزه با آفات و بیماری‌های مهم چای" به مدت شش ساعت به مدرسی آقای دکتر علی سراجی (عضو هیات علمی و معاون پژوهشکده چای بخش بیماری‌های چای) و سرکار خانم دکتر سمر رمزی‌جهرمی (عضو هیات علمی گروه فناوری و مدیریت تولید چای بخش آفات چای) برای بیش از 50 نفر از اعضای هیات علمی، محققان غیرهیات علمی و کارشناسان ستاد پژوهشکده و ایستگاه‌های تابعه در استان‌های گیلان و مازندران در سالن همایش پژوهشکده واقع در ستاد (لاهیجان) برگزار گردید.

در این دوره آموزشی شرکت‌کنندگان با اهم آفات و بیماری‌های مهم چای و مدیریت مبارزه با آن‌ها آشنا شدند. پس از تدریس مدرسان دوره، شرکت‌کنندگان در دوره آموزشی ابهامات و سوالات احتمالی خود را مطرح و مدرسین پاسخ لازم به سوالات را ارائه نمودند.

روابط عمومی پژوهشکده چای

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان