پنج‌شنبه, 1 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
برگزاری دوره آموزشی با عنوان "آبیاری در باغ‌های چای" در ستاد پژوهشكده چای

برگزاری دوره آموزشی  با عنوان "آبیاری در باغ‌های چای" در ستاد پژوهشکده چای

بر مبنای برنامه‌ریزی آموزشی سال 1398 موسسه تحقیقات علوم باغبانی، دوره‌های آموزشی کارکنان با همکاری بخش آموزش و ترویج پژوهشکده چای در ستاد پژوهشکده برگزار می‌گردد. در همین راستا، جلسه اول دوره آموزشی مصوب و کددار برای همکاران پژوهشکده با عنوان "آبیاری در باغ‌های چای" در روز چهارشنبه مورخه 16 بهمن ماه با مدرسی مهندس کوروش مجدسلیمی (عضو هیات علمی گروه فناوری و مدیریت تولید پژوهشکده چای) در سالن همایش‌های ستاد پژوهشکده چای واقع در لاهیجان و با حضور محققان و کارشناسان پژوهشکده برگزار گردید. در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان با آخرین یافته‌های تحقیقاتی در خصوص مدیریت آب و انواع سیستم‌های آبیاری از جمله آبیاری تحت فشار به روش‌های بارانی و قطره‌ای آشنا شدند. در پایان جلسه اول دوره، مدرس دوره به سوالات و ابهامات همکاران حاضر در جلسه پاسخ دادند. شایان ذکر است جلسات بعدی این دوره آموزشی در هفته‌های آتی برگزار خواهد شد.

روابط عمومی پژوهشکده چای

5.3.12.0