پژوهشکده چای

رئیس پژوهشکده چای

دکتر محمدنقی پاداشت دهکائی

رئیس پژوهشکده چای 

تلفن تماس : 01342426503


ورود کاربر
نام کاربري:
کلمه عبور:
ورود به سيستم
ثبت نام
کد عبور خود را فراموش کرده ام

اخبار داخلی پژوهشکده
دسته بندي اخبار 
چاپ مقاله علمی پژوهشی محققان گروه ژنتیك و به نژادی در مجله علمی – پژوهشی به‌نژادی نهال و بذر  جديد!
چاپ مقاله علمی پژوهشی محققان گروه ژنتیک و به نژادی در مجله علمی – پژوهشی به‌نژادی نهال و بذر
کد خبر : ۱۰۹۷۴۴  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۸ 
۱۰:۱۶:۸
برگزاری سی و سومین (33) جلسه كمیته انتشارات پژوهشكده چای  جديد!
برگزاری سی و سومین (33) جلسه کمیته انتشارات پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۹۶۸۰  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۳ 
۱۲:۳۲:۲۶
بازدید محققان پژوهشكده از باغ های چای منطقه واجارگاه كلاچای 
بازدید محققان پژوهشکده از باغ های چای منطقه واجارگاه کلاچای
کد خبر : ۱۰۹۵۰۳  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۸ 
۱۰:۵۰:۱۷
برگزاری نود و چهارمین (94) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های پژوهشكده چای 
برگزاری نود و چهارمین (94) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۹۴۰۹  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ 
۱۲:۵۱:۴۶
كارگاه آموزشی برای چایكاران منطقه املش توسط محققان پژوهشكده چای 
کارگاه آموزشی برای چایکاران منطقه املش توسط محققان پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۹۴۰۷  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ 
۱۲:۴۸:۲۸
​​​​بازدید گروهی از دانش آموزان مدرسه لاهیجان از پژوهشكده چای 
بازدید گروهی از دانش آموزان مدرسه لاهیجان از پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۹۳۰۴  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۴ 
۱۰:۲۰:۱۴
صفحه1از61123456...61.بعدي.برو

سال97

 


شمایی از تولید چای سیاه


نشریات ترویجی
دسته بندي اخبار 
کد خبر : ۱۰۴۰۱۸  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ 
۱۳:۱۸:۴۶
نویسنده : خانم مهندس شیوا روفی گری حقیقت
کد خبر : ۱۰۴۰۱۰  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ 
۱۳:۹:۲
چاپ نشریه نماتد مولد زخم ریشه‌ی چای و مدیریت مبارزه با آن توسط عضو هیات علمی پژوهشكده چای 
چاپ نشریه نماتد مولد زخم ریشه‌ی چای و مدیریت مبارزه با آن توسط عضو هیات علمی پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۴۰۰۲  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ 
۱۲:۱۹:۲۴
فرایند تولید چای سیاه 
فرایند تولید چای سیاه
کد خبر : ۱۰۳۹۱۶  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ 
۱۰:۳۲:۴۱
نویسندگان : مهندس محمد تقی شکرگزار - خانم مهندس شیوا روفی گری حقیقت
شناخت گرایش حسی مصرف كنندگان چای در ایران 
شناخت گرایش حسی مصرف کنندگان چای در ایران
کد خبر : ۱۰۳۹۱۵  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ 
۱۰:۲۴:۴۱
نویسندگان : خانم مهندس شیوا روفی گری حقیقت - مهندس بابک صلواتیان
انتشار نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های كیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشكده چای 
انتشار نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۳۹۰۹  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ 
۹:۳۸:۳۸
نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) به نگارش آقای مهندس سیداحمد تقی‌شکرگزار و خانم مهندس شیوا روفی‌گری‌حقیقت (به ترتیب محقق و عضو هیات علمی گروه پژوهشی فیزیولوژی و فناوری ...

چاپ نشریات و مقالات
دسته بندي اخبار 
کد خبر : ۱۰۹۷۶۱  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۸ 
۱۲:۴۱:۲۲
مقاله پژوهشی محققان گروه ژنتیک و به‌نژادی پژوهشکده – مهندس ذبیح‌اله عاشوری، دکتر صنم صفائی‌چائی‌کار و مهندس کوروش فلک‌رو- با عنوان "بررسی سیتوژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های چای در ایران"
کد خبر : ۱۰۴۶۱۲  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۲۸ 
۱۱:۴۴:۱۵
نویسندگان مقاله آقایان مهندس سیدبابک صلواتیان و مهندس کوروش مجدسلیمی محققان پژوهشکده چای
کد خبر : ۱۰۳۴۸۱  |  تاريخ وقوع :
 ۱۳۹۷/۱۱/۰۲ 
۱۳:۱۵:۳۶

آمار بازدیدکنندگان
آمار کل بازدید227082
بازدید امروز15
بازدید دیروز33
میانگین بازدید روزانه در سی روز گذشته23
تازه های علمی-پژوهشی محققان پژوهشکده چای
دسته بندي اخبار 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0