• ساعت : ۹:۳۸:۳۸
  • تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ 
  • کد خبر : ۱۰۳۹۰۹
انتشار نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های كیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشكده چای
انتشار نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشکده چای
نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) به نگارش آقای مهندس سیداحمد تقی‌شکرگزار و خانم مهندس شیوا روفی‌گری‌حقیقت (به ترتیب محقق و عضو هیات علمی گروه پژوهشی فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای) به چاپ رسید. این نشریه ترویجی به شماره 54691 مورخه 02/10/1397 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به ثبت رسیده است.

انتشار نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشکده چای

 

نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) به نگارش آقای مهندس سیداحمد تقی‌شکرگزار و خانم مهندس شیوا روفی‌گری‌حقیقت (به ترتیب محقق و عضو هیات علمی گروه پژوهشی فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای) به چاپ رسید. این نشریه ترویجی به شماره 54691 مورخه 02/10/1397 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به ثبت رسیده است.

     در این نشریه ترویجی آمده است که چای سفید یکی از فرآورده‌های گیاه Camellia sinensis  است که سرشار از ترکیبات پلی‌فنلی با فعالیت آنتی‌اکسیدانی زیاد می‌باشد و به همین دلیل دارای اثرات سودمندی بر سلامتی انسان است. چای سفید از غنچه و برگ‌های بسیار جوان گیاه چای که روی آن با کرک‌های کوچک نقره‌ای پوشیده شده و معمولاً در اوایل بهار برداشت می‌شود، تهیه می‌گردد. چای سفید دارای طعم ملایم و مطبوعی می‌باشد. در این نشریه، انواع چای سفید، روش فرآوری، مشخصات کیفی و خواص سلامتی این محصول شرح داده شده است.

 

                                                  روابط عمومی پژوهشکده چای

 

نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) توسط محققان پژوهشکده چای

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.3.12.0
    V5.3.12.0