• ساعت : ۱۰:۲۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 54
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان:
ارتقاء بهره‌وری و توسعه پایدار با رویكرد مسئولیت پذیری و استفاده از خرد جمعی
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان؛ گفت: مراکز تحقیقاتی می‌توانند نقش مهمی در ارتقاء بهره‌وری و توسعه پایدار ایفا کنند و این مرکز با استفاده از خرد جمعی، رویکرد مسئولیت‌پذیری و احصاء مسائل  جامعه بهره‌برداران کشاورزی، تبدیل علم به ثروت، برنامه‌های متنوع و هدفمندی را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ، شاهوردی،  نیروی انسانی را قوی‌ترین و ارزشمندترین سرمایه مرکز  عنوان کرد و گفت: استانداردهای آموزش با رویکرد عدم هدر رفت منابع با مرجع تخصصی، کیفیت و راهبری توسط افراد متخصص و با تجربه در بخش کشاورزی هدایت می شوند، حائز اهمیت هستند و در این بین استفاده از تجهیزات، بودجه، و فناوری‌ها بدون حضور افراد توانمند و متعهد معنا و کارایی خاصی نخواهند داشت.

این مقام مسئول با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی می‌توانند نقش مهمی در ارتقاء بهره‌وری و توسعه پایدار ایفا کنند و این مرکز با استفاده از خرد جمعی، رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی و احصاء مسائل  جامعه بهره‌برداران کشاورزی، تبدیل علم به ثروت ، برنامه‌های متنوع و هدفمندی را در دستور کار قرار داده است.

وی نوآوری و خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و انعطاف‌پذیری را رکن پژوهش دانست و افزود: کم کردن فاصله میان مراکز علمی، آموزشی و کشاورزی مهم است و اگر آموزش ها به‌روز شوند،کشاورز ثمرات آن را دیده و قطعاً کشاورزان به دانش‌آموخته های کشاورزی اعتماد می‌کنند و ارتقاء جایگاه مرکز تحقیقات کشاورزی با ذهن‌های خلاق و ارائه ایده‌های نوآورانه محققان محقق خواهد شد.

شاهوردی با بیان اینکه اعضای هیات علمی و محققان در قالب فعالیت‌های تحقیقاتی، تولید ایده‌های فناورانه مسیر تبدیل علم به ثروت و افزایش بهره‌وری را هموار کنند، گفت: تبدیل علوم نوین به محصولات تقاضا محور، توسعه فناوری‌های بومی و ورود به زنجیره تولید، مهم‌ترین اهدافی است که با مشارکت بخش اجراء باید دنبال شود.
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان اظهار داشت: اجرای پروژه های تحقیقاتی با رعایت روش های علمی در مراحل آماده سازی زمین، کاشت ، داشت و برداشت، مدیریت علفهای هرز مزارع، خاک ورزی، خرید به موقع نهاده های کود و سم انجام شود. 

وی همچنین تصریح کرد: بیشتر درآمدهای مرکز از فروش محصولات زراعی می‌باشد؛ لذا توجه به نکات فنی محصولات زراعی در جهت افزایش کمیت و کیفیت قابل توجه می باشد.

شاهوردی در ادامه استفاده از ظرفیت ایستگاه‌ها در حل مسائل و مشکلات موجود را لازم دانسته و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با ارائه راهکارهای نوآورانه، نقش کلیدی در توسعه کشاورزی دانش‌بنیان دارند و با تحقیق و توسعه، تولید محصولات فناورانه و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه، به رشد صنعت کشاورزی کمک می‌کنند.

6.1.15.0
V6.1.15.0